Център за разрешаване на спорове - лого

Сертифициращи обучения за медиатори, ВАРНА

Център за разрешаване на спорове София съвместно с Център за обучение на медиатори „Итера Академи“, Варна, организират СЕРТИФИЦИРАЩИ ОБУЧЕНИЯ ЗА МЕДИАТОРИ ВЪВ ВАРНА

След успешните обучения по медиация във Варна през март-април, юни и септември 2016 г. обявяваме отрано възможността да се включите в предстоящите през 2017 г.

Ниво 1 – 10-12 март, Ниво 2 – 24-26 март 2017 г. ЗАПЪЛНЕНО

Ниво 1: 9-11 Юни; Ниво 2: 23-25 Юни 2017 г. ЗАПЪЛНЕНО

Ниво 1: 8 – 10 септември, Ниво 2: 29 септември – 1 октомври 2017 г. ОТВОРЕНО за записване

За обучението

Това обучение е практически курс за придобиване на правоспособност на медиатор съгласно изискванията на Наредбата по чл.8 от Закона за медиацията.

Провежда се от Център за разрешаване на спорове, София, който е одобрена от Министъра на правосъдието обучителна организация (Номер на заповед за одобряване ЛС-04-903/16.05.2013 – стр.3) и Център за обучение на медиатори Итера Академи, Варна. (Номер на заповед за одобряване ЛС-04-1892/28.12.2015г. – стр.4)

Уникалното в курса:
–    Напълно съответстващ на българските условия – създаден въз основа на реалната ни практика от обучения по медиация и процедури по медиация в България през последните 10 години,
–    Изграден въз основа на най-престижните международни модели за обучение по медиация, въз основа на прекия ни опит от обучения по медиация с международни екипи от САЩ, Великобритания, Германия, Италия (вижте конкретна информация по-долу в „Кои са обучителите?”)
–    Силна практическа насоченост, която ви дава умения, които сами може да тествате в края на курса.

Записване

Дати на провеждане

Ниво 1

9 юни 2017 - 11 юни 2017

Ниво 2

23 юни 2017 - 25 юни 2017

Време на провеждане

Ниво 1

-

Ниво 2

-

Свободни места

Не

Място на провеждане

гр. Варна, ул. „Славянска" 12

За обучителите

Албена Комитова

Албена Комитова

Адвокат с над 20 годишна практика, голяма част от която е в областта на семейното право. Медиатор и обучител по медиация. Огромен опит в семейната медиация и част от международни обучителни екипи по семейна медиация за медиатори и съдии.

Съавтор на Наръчник по Съдебна междукултурна комуникация в семейната медиация по проекта “Judicial Intercultural Communication in Family Mediation”, изпълняван от Апелативен съд Крайова, Румъния.

За кого е подходящо

Медиацията е подходяща за всеки, който обича да помага на другите и това го кара да се чувства щастлив и полезен. В опита за разрешаване на сложни конфликти усъвършенстваме себе си, научаваме се да бъдем гъвкави и адаптивни към променящите се ситуации. Животът е непредвидим, ето защо е важно да знаем кои сме и какво искаме да постигнем. Медиацията на пръв поглед ни казва, че помагаме на другите, но много често помагаме и на себе си.

Програма

Отговаря на нормативните изисквания за 60 учебни часа, повече от половината практически, участие в 5 симулирани медиации (изискват се минимум 3), теоретичен и практически изпит. След успешно преминаване на обучението и изпитите в него получавате удостоверение, което Ви дава право да се впишете в Единния регистър на медиаторите към Министъра на правосъдието.

Каква е таксата

ОТСТЪПКИ:

1. При заплащане на сумата до 3 седмици преди началото на обучението: 10 %
2. За повече от 1 представител на организация и студенти: 10 %
3. Кумулативна отстъпка – опция 1 + опция 2: 15 %

Плащането се извършва чрез банков превод на сумата, посочена в проформа фактурата, която сме ви изпратили на електронния адрес след получаване на заявката от ваша страна.
Плащането следва да се извърши по следната банкова сметка в лева: „Итера Консулт“ ЕООД, Банка: Алианц Банк България, IBAN: BG33BUIN95611000478188, BIC: BUINBGSF

В офисa на Итера Академи
В офиса ни се приемат плащания в брой.
Адрес: гр. Варна, ул. „Славянска“ 12

Стандартна

660 лв. на участник

внасяне до не по-късно от 10 дни преди началото на заявеното обучение

Искате да се запишете?

Регистрирайте се.

Попълнете формата за регистрация и ние ще се свържем с вас за повече подробности.

Информация за кандидата