Център за разрешаване на спорове - лого

Как да започнете процедура по медиация

Когато сте взели решение, че искате да решите конфликта, който Ви е на дневен ред сега и обмисляте каква да е следващата Ви стъпка,

ЗАПОЧНЕТЕ С ТОВА:

  • Прегледайте
    • Какво да очаквате от медиацията?
    • Насоките за страните и
    • Общата информация за това какво представлява процедурата по медиация, . Ако имате нужда от отговор на конкретен въпрос, или Ви е нужно да знаете повече, задайте въпроса си тук.
  • Конкретни отговори по множество казуси – семейни, търговски, имотни и много други, можете да разгледате във Въпроси и отговори от практиката. Те ще ви помогнат да се ориентирате какви възможности за решение дава медиацията, както и да Ви дадат идеи за решението на Вашия спор.
  • Свържете се с нас по електронна поща или телефон, за да обсъдим Вашия конкретен случай и да преценим заедно дали медиацията ще е най-подходящият подход, за да получите желания резултат. Възможно е да преценим това по телефона или да направим предварителна среща, обичайно в рамките на 30 минути, която е базплатна и необвързваща за Вас. Какво да очаквате от този разговор и от медиацията, можете да прочетете тук.
  • Ако желаете, можете да прескочите по-горната стъпка и направо да изпратите попълнено заявление за медиация на e-mail: office@bgmediation.com. Ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим какво да очаквате тотук нататък, както и с другата страна, за да потърсим съгласието й за участие. Повече подробности за това какво се случва от подаването на заявлението за медиация до първата среща и как това да стане в най-кратък срок, прочетете в Насоките за страните.
Facebook
LinkedIn
Twitter

Имате въпроси?

Свържете се с нас.

Опишете Вашия случай, както и въпросът, който Ви интересува и ние ще се свържем с Вас.