Център за разрешаване на спорове - лого

Как да разрешим конфликт с помощта на медиатор в район „Надежда“, СО

Съседът под Вас вече два пъти прави шумно парти – силна музика, крясъци, тръшкане на врати. Вярно, че в полунощ прекратява, но между 19 и 24 у вас никой не може да си размени и дума с някого, толкова е силен шумът. Съседите Ви са викали полиция, Вие сте се разправяли с него – ефектът е краткотраен, до следващото парти.


Докато си стоите на терасата с питие почти всяка привечер, виждате как съседът Ви през два етажа по- горе пуши и си хвърля фасовете долу, пред входа на блока. Искате да се срещнете с него, за да говорите и да разберете защо участва в почистването на междублоковото пространство, а си изхвърля фасовете на изчистеното.
На третия етаж живее младо семейство, което непрекъснато отказва да си плаща таксата за асансьор с аргумента, че се качват пеша. Вие сте касиер на входа и Ви е омръзнало да се разправяте с тях.
Какво да направите?

Ще Ви запознаем с начин за разрешаване на такива и други конфликти – чрез медиация.

Ще Ви разкажем как да се възползвате от услугите на Приемна за медиация в район „Надежда“ СО, която работи за Вас всеки четвъртък от 9 до 11 часа.

Всичко полезно, което ще научите, е в рамките на Проект „Насърчаване използването на медиацията в Столична община, район „Надежда“, с цел намаляване на домашното насилие, междусъседски спорове и подобряване на климата в общността“, изпълняван от сдружение „Център за разрешаване на спорове“, в партньорство с район „Надежда“, с финансовата подкрепа на Столична община – програма „Европа“ 2023

Линк към платформата, където ще се проведе събитието ще бъде публикуван на страницата ни във Facebook, преди началото на срещата:

https://www.facebook.com/events/217340768026748

Записване

Дати на провеждане

19 октомври 2023 - 19 октомври 2023

Време на провеждане

18:30 ч. - 19:30 ч.

Свободни места

Не

Място на провеждане

Онлайн

Имате въпроси?

Свържете се с нас.

Опишете Вашия случай, както и въпросът, който Ви интересува и ние ще за свържем с Вас.

Информация за кандидата