Център за разрешаване на спорове - лого

Говорещи книги – вдъхновяващи истории и медиация

Обичате ли да четете книги, в които има интересни,поучителни и вдъхновяващи истории?

Коя е последната интересна книга, която прочетохте?

А какво би било, ако героите в тях оживяваха и разказваха своите истински истории? Ако имаше живи, говорещи книги?

Каним Ви на първата по рода си среща с хора, чиито истории няма да намерите между страниците на книгите в библиотеката. Те ще Ви споделят много любопитни факти, собствени вълнуващи истории и най-ценното – ще можете да си говорите с всяка една от тези книги. Ще можете да ги разпитвате за всичко и да изживеете приятна вечер.

ГОВОРЕЩИТЕ КНИГИ:

Елена Илиева – психолог, гещалттерапевт и фасилитатор на системни констелации, обучител и супервизор. Завършила психология в СУ „Климент Охридски“. Дълги години живее и развива професионалната си практика в Кейптаун, Южна Африка. Там тя работи в неправителствени организации – консултира жертви на насилие и работи с пациенти в кома и техните семейства. Успоредно с личната си практика, тя води и център за музикотерапия по метода на д-р Томатис повече от 15 години . В България инициира първото обучение по Системни Фамилни констелации и основава първият институт по Гещалттерапия в България и обучава много психотерапевти.

Д-р Антон Хуан Хорхе Каро е преподавател по физиология и биофизика, а също и преподавател-сугестопед по испански и английски език, автор на поредица от книги.

Като малък живее в Хавана , Куба. Защитава докторат по физиология на мозъка през 2012 год. Няколко години прекарва в различни държави в Европа, изследвайки структурата в мозъка, която е отговорна за запаметяването и заучаването.

По време на специализация във Франция се запознава с метода, завещан ни от д-р Лозанов и през 2013 год. решава да се завърне в България, да се обучи за преподавател по чуждоезиково обучение към Фондация «Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева» и да работи като сугестопедагог.

Елица Александрова е български композитор и звуков дизайнер, работещ в Ubisoft Sofia, България от 2007 г. Тя е аранжор, писател, пианист, арфист и преподавател. Елица завършва Националната музикална академия в София. Тя има повече от 20 години опит в работата по различни музикални проекти: Създаване на оригинални саундтракове, звуков дизайн за игри, композиция и аранжимент на песни, създаване на музика за танцови спектакли, реклами и късометражни филми. Има публикувана книга с авторски композиции за келтска и педална арфа.

Като музикален директор, Елица работи по франчайзинга „Assassin’s Creed“, като ръководи цялостната музикална продукция на Assassin’s Creed Liberation, създадена от композитора Winifred Phillips.

Иван Велков е български предприемач и политик, бивш актьор.

Участва във филма „Да обичаш на инат“. Заминава за Китай, където завършва икономика в Пекин. След дългогодишен престой там се прибира в България и продължава да работи като консултант в сферата на недвижимите имоти и чуждестранните инвестиции. На изборите за общински съветници и кметове през 2015 г.е кандидат за кмет на София на партия „Зелените” и е избран за общински съветник, а по-късно и за заместник-председател на Столичния общински съвет.

Записване

Дати на провеждане

25 септември 2019 - 25 септември 2019

Време на провеждане

18:00 ч. - 19:30 ч.

Свободни места

Да

Място на провеждане

Местност Бачиново, 2700 Благоевград

Имате въпроси?

Свържете се с нас.

Опишете Вашия случай, както и въпросът, който Ви интересува и ние ще за свържем с Вас.

Информация за кандидата