Център за разрешаване на спорове - лого

Първата софийска медиаторска вечер

На 26-ти юни, в Университетска ботаническа градина в София се  състоя  първата Софийска медиаторска вечер!
Център за разрешаване на спорове организира тази среща с цел да срещне всички колеги и приятели, за които медиацията е един от най-добрите начини да се постигне успех в преговорите и мирното разрешаване на конфликти.

На събитието присъстваха над 90 гости, някои от които бяха пътували от други градове, за да се видят със свои колеги и приятели. Албена Комитова представи новия екип на Център за разрешаване на спорове.

Вечерта премина изключително забавно. За гостите беше организирана викторина, в която бяха включени 10 въпроса от различни области: география, наука, история и медиация.

За победителите бяха предвидени награди, а всички гости получиха прекрасни преживявания, уроци по салса и желанието тези срещи да са традиция.

Сред гостите имаше много медиатори, адвокати, съдии, представители на бизнеса и неправителствени организации.

В юнската вечер, това което обединяваше всички тези хора в ботаническата градина в центъра на София, бе една обща кауза и тя е популяризирането и развитието на медиацията в България и създаването на една по-добра среда за живот.

Организаторите и домакини на събитието – Център за разрешаване на спорове обещаха, че тези срещи ще станат традиция и ще продължат да развиват медиацията и общността.

Facebook
LinkedIn
Twitter

Имате въпроси?

Свържете се с нас.

Опишете Вашия случай, както и въпросът, който Ви интересува и ние ще се свържем с Вас.