ПОДХОДЯЩА ли е медиацията за моя случай?, ВЪПРОСНИК

podhodiashta li e mediaciata za menТъй като в работата си като медиатори получаваме постоянно запитвания по телефон и мейл дали медиацията би свършила работа за разрешаването на даден спор, решихме да Ви помогнем да си създадете лично предварителна представа - като споделим начина, по който най-често ние правим преценката. Плюсът от това е, че когато предварително бъде направена добра преценка дали е подходящо да се ползва медиация, резултатите от нея са много по-високи - често дори повече отколкото сте очаквали.

Този въпросник за лична преценка е съставен на базата на практическия ни опит, без специални претенции, с основната цел да Ви улесни да направите самостоятелно своя първоначална преценка дали медиацията би била добро средство за разрешаването на Вашия спор.  Наред с това, той ще Ви даде конкретни идеи какво да попитате медиатора предварително, за да вземете решение за медиация.

След като прегледате и набележите отговори на въпросника, можете да се свържете с медиато, за да се консултирате с него дали медиацията би била добър подход за Вас, или за да потърсите съдействие за разрешаване на спора Ви.

Повече информация можете да получите от Център за разрешаване на спорове на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или 889 311 118, 885 79 25 25.

ВЪПРОСНИКЪТ можете да изтеглите ОТТУК.

Национален портал за медиация

Проект "Медиация в подкрепа на бизнеса"

Последни новини