Започнете така

Когато сте взели решение, че искате да решите конфликта, който Ви е на дневен ред сега и обмисляте каква да е следващата Ви стъпка,

ЗАПОЧНЕТЕ С ТОВА:

  • Прегледайте Насоките за страните. Ако имате нужда от отговор на конкретен въпрос, или Ви е нужно да знаете повече, задайте въпроса си тук. 
  • Свържете се с нас по електронна поща или телефон, за да обсъдим Вашия конкретен случай и да преценим заедно дали медиацията ще е най-подходящият подход, за да получите желания резултат. Възможно е да преценим това по телефона или да направим предварителна среща, необвързваща за Вас.
  • Ако желаете, можете да прескочите по-горната стъпка и направо да изпратите попълнено заявление за медиация на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим какво да очаквате тотук нататък, както и с другата страна, за да потърсим съгласието й за участие. Повече подробности за това какво се случва от подаването на заявлението за медиация до първата среща и как това да стане в най-кратък срок, прочетете в Насоките за страните.

Национален портал за медиация

Проект "Медиация в подкрепа на бизнеса"

Последни новини